skip to Main Content

NLP E-Learning

Efficiënt studeren, zelf bepalen wanneer u studeert en toch een erkent internationaal NLP Practitioner certificaat behalen. Dat is nu mogelijk. Als één van de weinige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om alle theoretische kennis via afstandonderwijs eigen te maken. Alles komt langs inzestien theoretische lessen en u krijgt thuisopdrachten om alles te verwerken. De praktijk komt aan de orde in vier 1-op-1 dagen, die we indien gewenst bij u op locatie uitvoeren. Ideaal voor de profesional die een druk bestaan heeft en zelf wil bepalen wanneer wat gedaan wordt.

Als u niet zo veel tijd kwijt wilt zijn aan klassikaal onderwijs en u bent voldoende gedisciplineerd om zelf te zorgen dat uw theoretische kennis telkens op het gewenste niveau is, dan kunt u in vier dagen 1-op-1 live training de gehele practitioner nlp opleiding doen. U leert hetzelfde als tijdens de 15-daagse opleiding. Uw niveau is gelijkwaardig en uw certificaat is hetzelfde. Alle opdrachten die u krijgt voert u uit in uw eigen situatie, dat zorgt voor snelle en diepe integratie van het materiaal. De live trainingsbijeenkomsten zorgen dat u ook het gevoel heeft dat u alles beheerst.

Persoonlijk leerplan

Tijdens de vier praktijkdagen besteden we vooral aandacht aan de bijbehorende vaardigheden. Hierdoor zijn deze blokken zeer dynamisch. Oefenen, ervaren, bespreken en bijspijkeren waar nodig. Ik garandeer u een fantastische ervaring. U leert veel, maakt stappen in uw ontwikkelproces en u bepaalt zelf uw tempo en inspanning.

We starten met het maken van een persoonlijk leerplan. Daarna beginnen we met 4 theoretische lessen. Bij elke les worden er verwerkingsopdrachten gemaakt, waarop u feedback van één van de trainers krijgt. Daarna volgt de eerste live bijeenkomst. Hier gaan we oefenen met de stof die u inmiddels theoretisch beheerst. Dan volgt hetzelfde proces nog drie maal. In de laatste 4 theoretische lessen is het theoretische examen opgenomen en tijdens de laatste bijeenkomst krijgt u een praktijk opdracht die onderdeel is van uw examen. Gedurende het gehele proces krijgt u via de mail of telefonisch alle begeleiding krijgen die nodig is om te zorgen dat u voor het examen slaagt.

Start: Het op deze manier volgen van een NLP opleiding kan
op elk gewenst moment gestart worden.

Datum: De 1-op-1 praktijkdagen worden individueel ingepland.

 

Overige NLP Opleidingen:
NLP Practitioner en Coach
NLP Basis

Back To Top