skip to Main Content

Slide Opzoek naar coaching en counseling op maat? Go Beyond

Coaching bij Beyond Change

Zowel op persoonlijke vlak als op professioneel vlak kiezen mensen steeds vaker voor de ondersteuning van een coach. Heeft u een hulpvraag, dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen. We zoeken eerst samen uit wat uw concrete vraag is en gaan dan samen met u aan het werk. Hierbij maken wij gebruik van verschillende methoden en technieken waaronder NLP, SD en TLT:

  • NLP beschikt over vele theorieën, methoden en technieken om mensen vanuit hun authentieke zelf te helpen. Inmiddels is NLP de meest gebruikte methode om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling.
  • Spiral Dynamics is een model die het autonome ontwikkelproces van mensen beschrijft in fasen. Wij gebruiken Spiral Dynamics zowel voor de analyse van uw vraag als het ontwerp van het traject dat u bij ons gaat doorlopen.
  • Timeline Therapy™ gebruiken we om dieper liggen vraagstukken op mentaal en emotioneel vlak op te lossen.

In veel situaties gebruiken we allerlei modellen en methoden en technieken uit de bedrijfskunde, organisatiekunde, communicatiewetenschappen en de psychologie om u andere inzichten mee te kunnen geven.

Wij gebruiken verschillende vormen van coaching te weten Personal Coaching, E-Coaching en Executive Coaching. Uw ontwikkeling staat centraal, u moet het gevoel hebben dat wij er voor u zijn. We kunnen verschillende werkvormen ook combineren. Heeft u daar de voorkeur voor, dan maken we altijd een maatwerk voorstel.

Persoonlijke ontwikkeling

Uw ontwikkeling staat centraal,
daarom vinden wij het belangrijk dat u het gevoel heeft dat wij er voor u zijn.
Wij combineren ook verschillende werkvormen.
Als dit uw voorkeur heeft dan zullen wij voor u een offerte op maat maken.

Back To Top