skip to Main Content

Slide Opzoek naar coaching en counseling op maat? Go Beyond

Personal Coaching

Onze personal coaching trajecten zijn kort en intensief. Het doel is om u zo snel mogelijk te helpen. Om dit mogelijk te maken werken wij met langere bijeenkomsten, minimaal 2 uur per keer. In sommige gevallen duren de bijeenkomsten zelfs 4 uur. Na elke bijeenkomst merkt u duidelijk dat u vorderingen hebt gemaakt.

Coachgebieden

Binnen persoonlijke en professionele ontwikkeling maken we een onderscheid tussen probleemoplossing en prestatieverbetering.

Onder probleemoplossing zien we vooral vraagstukken die gericht zijn op het opheffen van mentale, sociale en emotionele blokkades die u belemmeren om te kunnen zijn wie u bent of wilt worden. Mensen komen vaak in ongewenste situaties terecht door hun manier van denken. Wat vindt u gewoon? Welke keuzes maakt u en waarop baseert u die? Welke patronen doen zich voor in uw leven, die als ongewenst worden ervaren? Soms lukt het niet om te uiten wat u werkelijk vindt en u vraagt zich af hoe u dat kunt oplossen.

Prestatieverbetering is de andere grote groep coachvragen die we veel krijgen. Bijvoorbeeld omdat u ontwikkeling achter blijft of vertraging oploopt. In deze tijd worden de eisen die we aan medewerkers stellen steeds hoger. Kunt u daar ook mee omgaan? Heeft u het gevoel dat u overbelast wordt? Krijgt u regelmatig teleurstellende feedback op uw functioneren?

Coachvragen

Hieronder vindt u een lijst met voorbeelden van vragen die wij regelmatig tegen komen. Natuurlijk zijn er veel meer redenen om behoefte te hebben aan een coach en vragen waarbij wij u kunnen helpen.

 • Ik doe de dingen meestal zelf en laat mijn medewerkers in twijfel achter. Ik wil leren delegeren.
 • Ik wil leren om mensen effectiever te stimuleren.
 • Ik sta op een kruispunt in mijn loopbaan. Nu vraag ik me af wat het precies is wat ik wil.
 • Ik heb inmiddels heel veel trainingen en cursussen gevolgd en wil nu in een individueel traject werken aan mijn eigen ontwikkeling.
 • Ik kan geen nee zeggen.
 • Ik heb een medewerker die vaak en lang arbeidsverzuim heeft, samen denken wij dat het ook een mentaal en emotioneel vraagstuk is. Kan jij daarbij helpen?
 • Ik wil mijn gevoel meer een plaats geven in mijn keuzes en beslissingen.
 • Mag en kan ik zijn wie ik ben?
 • Hoe bouw ik duurzame en heilzame relaties op?
 • Ik loop telkens weer tegen mijzelf aan, kunnnen jullie mij hierbij helpen?
 • Ik wil nu eindelijk wel eens af van mijn angsten, verdriet, boosheid.

De daadwerkelijk coaching

We starten met een uitgebreide intake, deze kan eventueel telefonisch. Wat is precies uw vraag, hoe serieus is de situatie, welke mate van urgentie is er? Op basis van de intake maken wij een begeleidingsplan en een coachcontract met afspraken waar we ons aan gaan houden, u mag wat van ons verwachten, en dat doen we ook van u. Tijdens de begeleiding evalueren we regelmatig de voortgang om continu zeker te zijn dat de begeleiding nog steeds oplevert wat het moet opleveren.

Extra informatie

De begeleiding bestaat meestal uit meerdere bijeenkomsten.
De locatie spreken we samen af,
belangrijk is dat het op een plek gebeurd waar u zich prettig en veilig kunt voelen.

De duur van een bijeenkomst is 1 tot 4 uur.
De kosten bedragen € 100,00 per uur, exclusief 19% BTW.
Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.

Back To Top